over mij

Gaia pool - gaia kraamzorg

Mijn naam is Gaia Pool. Samen met mijn vriend woon ik in de Spoorbuurt in Alkmaar.
 
Sinds eind 2020 ben ik werkzaam als kraamverzorgende in Alkmaar en omstreken. In het verleden ben ik werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste en sportmasseuse bij verschillende salons. Hoewel ik altijd veel plezier had in mijn werk vond ik er niet de voldoening waar ik naar op zoek was. Een carrière in de kraamzorg heeft mij altijd erg getrokken. Begin 2020 besloot ik de stap te maken en ben ik me gaan omscholen. Nu ik ruim een jaar aan het werk ben als kraamverzorgende en inmiddels tientallen gezinnen heb mogen begeleiden in de kraamweek weet ik het zeker, dit is dé perfecte baan voor mij.
 
Mijn verzorgende aard en oog voor detail lenen zich uitstekend voor de kraamzorg. Het is voor mij onwijs speciaal om deel uit te mogen maken van deze onvergetelijke tijd voor jou en je gezin. Wanneer je na de bevalling thuiskomt met het nieuwste gezinslid komt er veel op je af. Dan sta ik met liefde klaar als betrokken, ervaren en natuurlijk hulpvaardige kraamverzorgende om te ontzorgen en ondersteunen waar nodig. Met mij aan jullie zijde kunnen jullie geheel opgaan in jullie baby bubbel en jullie kleintje in alle rust beter leren kennen.
 
Ik pas me zonder problemen op jullie wensen aan en ga mee in de flow van het gezin. Zo ben ik altijd aanwezig zonder echt aanwezig te zijn! Natuurlijk zal ik jullie altijd met respect behandelen en jullie normen en waarden als gezin respecteren. Mijn cliënten ervaren mij als een warm en verzorgend persoon. Je leest hierover meer onder het kopje ‘ervaringen’.
 
Voor mij is het belangrijk dat jullie alle handvaten hebben die jullie nodig hebben. Ik sta dan ook klaar met mijn kennis en kunde indien dat gewenst is. Samen maken we deze tijd onvergetelijk, voor mij is dat het mooiste aan mijn werk. Ben je benieuwd geraakt naar mij en mijn werkwijze? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op!
 
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.
Gaia Kraamzorg.
Gaia kraamzorg

contact

socials