Ervaringen

"We feel so lucky to have had Gaia help us in the first week after having our first baby. it was such a magical week. Gaia is warm,friendly and was so natural and gentle with looking after our baby girl. She listens and adapts well to you and your baby with what care and guidence you need. Gaia became part of our family in that week,we would look forward to every morning when she'd pop her head around the bedroom door,our house felt so empty after she left! We definitely recommend booking Gaia to help you with your postnatal care/kraamweek. Thank you."
Stephanie & Thomas
Baby Elora
"Hoe groot is de kans dat je kraamverzorgende dezelfde bijzondere naam heeft als je kindje? Het overkwam ons dus. Wat erin resulteerde dat we gingen spreken in termen van Grote & kleine Gaia . Grote Gaia was nog in de leer toen ze de week bij ons kwam, maar daar hebben we weinig van gemerkt. Gaia is een lief, zacht en rustig persoon. We merkten dat onze baby zich gelijk op haar gemak voelde. Ook heeft ze een hele fijne proactieve houding en pakte de huishoudelijke taken op zonder te hoeven vragen. ( onze wasmand is nog nooit zo leeg geweest) Ze heeft ons super goed verzorgd en ons het vertrouwen gegeven dat we nodig hadden om het alleen te kunnen doen. We kijken terug op een ontzettend fijne week."
Eva & Rene
Baby Gaia
In februari ben ik bevallen van een prachtige dochter. Het was een mooie maar pittige bevalling waar ik nog dagen last van heb gehad. Gaia was mijn kraamverzorgende en ze heeft ons ongelooflijk goed begeleid en verzorg deze week!. Gaia heeft een warme lieve zorgzame persoonlijkheid waardoor ik mij meteen op je gemak voelde. Geen schaamte of ongemakken ondanks het best een intieme bedoeling is allemaal. Ik raad Gaia 100% aan omdat ik zo'n fijne ervaring heb gehad met haar en ik gun iedere moeder/gezin zo'n kraamverzorgende.
Fee & Chris
Baby Noelle
Gaia hebben rondlopen tijdens je kraamweek is echt een cadeautje. Een vreemde zomaar een week elke dag over de vloer klonk voor ons van te voren best heftig. Maar Gaia weet precies hoe ze je goed kan helpen, het huis netjes houd en niet te veel aanwezig is. Ook heeft ze onwijs geholpen met de borstvoeding. In het ziekenhuis zag ik het door de pijn niet meer zitten maar met de hulp en motivatie van Gaia hebben we de borstvoeding langzaam opgepakt. Tegen het einde van de kraamweek kon ik volledig borstvoeding geven. Zo fijn! Bedankt Gaia, voor de goede zorgen. 🙂
Mandy & Joost
Baby Dovina
Gaia is een kraamhulp die wij enorm kunnen aanraden. ze voelt precies aan waar wij als kerverse ouders behoefte aan hadden,bewoog zich geruisloos door het huis en zorgde dat alles spik en span was. Haar kennis en haar fijne persoonlijkheid maakten dat wij een zorgeloze kraamtijd hadden .
Paul & Sophie
Baby Ada
De naam Gaia betekend ‘aarde’ en dat is precies waar ze je bij helpt als pas bevallen vrouw. Op een hele zachte en lieve manier helpt ze je de grond weer onder je voeten te voelen. Ik herinner me een moment waarop Billy huilde en ik niet precies wist waarom, ze had immers net een voeding en schone luier gehad, waarop Gaia zei; misschien wilt ze gewoon geknuffeld worden. Dat was het! Soms kan het zo simpel zijn als een knuffel en zo voelt de Kraamzorg van Gaia’
Danielle & Willen
Baby Billy Grey
Wat wij heel prettig vonden is dat Gaia heel rustig en geduldig is. Ik had wat opstartproblemen met de borstvoeding en Gaia nam uitgebreid de tijd om hiermee te helpen. met handige trucs pakte ons meisje de borst en drinkt nu al bijna 7 maanden nog steeds heel goed. Gaia heeft elke middag voor ons gekookt, zodat wij elke avond een verse maaltijd hadden dat vonden we heel fijn. We hebben een gezin van drie kindjes en we vonden het zo lief en fijn dat ze dit voor ons kon doen! Ik zal Gaia zeker aanraden bij vrienden en familie.
Stephanie & Bas
Baby Lois